STALINRICHTING

Al sedert meerdere jaren adviseert B.A.S. de veehouder bij de inrichting van de stal. De jaren gaan bij Bas echter ook tellen en dat heeft gevolgen voor mijn werkzaamheden. Wij hebben besloten om kleiner te gaan wonen en dit heeft ook andere consequenties. Ik heb besloten om de daadwerkelijke Stalinrichtingwerkzaamheden te beëindigen en ben blij een opvolger te hebben gevonden en wel bij de firma Schrijver Stalinrichting. Natuurlijk blijf ik voorlopig wel bereid U van advies te dienen.

 

Brief aan mijn klanten:

Beste mensen, geachte klanten,
De tijd gaat snel. Na bijna 25 jaar uw aanspreekpunt te zijn geweest voor stalinrichting, zowel voor nieuwbouw als ook renovatie, begint de leeftijd en ook de fysieke gezondheid op een dusdanige manier tegen mij te werken, dat ik heb besloten om mijn werkzaamheden op dit onderdeel per 1 augustus a.s. te gaan beëindigen.
Ik doe dit met een zekere weemoed, maar ben in de gelukkige omstandigheid een opvolger te hebben gevonden. Eén die met hetzelfde elan en vakkennis en ook bekend met de JOURDAIN producten U zeker op dezelfde manier met raad en daad terzijde zal staan.
De firma SCHRIJVER zal vanaf voornoemde datum de honneurs gaan waarnemen en ik heb er het volste vertrouwen in dat een en ander voor alle partijen positief zal uitvallen.
U kunt uw vragen en bouwplannen in de toekomst voorleggen aan:


SCHRIJVER BROEKLAND *** 0570-531777
t.a.v.: Harry Jansen *** 06-43850950
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postbus 5
NL-8130 AA WIJHE
NEDERLAND


Ik hoop dat alle betrokkenen op een prettige manier de toekomst zullen ingaan.
Met vriendelijke groet, en wie weet tot ziens,


Bas Bouman